29 юни 2009

Лятна миграция

Пролетта и есента са сезоните за миграция на прелетните птички, но понеже аз си падам странна птица, реших да мигрирам през лятото. Имам намерение да насоча повече усилия към flickr и twitter, поради по-тясната специализация на тези сайтове. Може да ме намерите съответно на:

http://twitter.com/nikeca

http://www.flickr.com/photos/30402845@N05/

Блогът ще продължава да функционира, но няма да се осъвременява толкова често. До следващия полет!

7 коментара:

  1. много интерсено казано и написано, мигрираща птичке, поздраи и до скоро

    ОтговорИзтриване
  2. Хубаво си решил лятото да мигрираш! Повечето Емигрират от работата и Имигрират на морето. Снимките във фликър са готини - повечето места ги познах - особено огромния, грозен строеж при бу. България и Витоша на твойта снимка изглежда красив. Обичам нощни снимки!

    ОтговорИзтриване
  3. Доста добро сравнение, браво, Тука в интернет наистина може да се емигрира където си поискаш бързо, лесно и евтино хахах

    ОтговорИзтриване
  4. Така е, пролетта и есента са сезоните за миграция на прелетните птички, което ни подсеща, че идва време за зимата.

    ОтговорИзтриване
  5. Хубаво е ,че си се насочила повече към към flickr и twitter, поради по-тясната специализация на тези сайтове.Там и броят на хората, които ще посещават блога ти със сигурност ще бъде по голям, а и са по известни.Желая ти много успехи и там.Винаги поднасяш интересна информация и благодаря, че сподели с нас къде отиваш, бъде сигурна , че няма да се отървеш от нас така лесно :) Сравнението с миграциите на птиците ми допадна.Наистина започват лека по лека да отлитат, което подсказва, че идва студената зима.

    ОтговорИзтриване
  6. Дам , това са сезоните на миграциите така е.Сега е момента да прави промените, за които си е мечтал и е събирал куража.Желая ти успех, хубаво е да пренасочваш силите си във все по-голям мащаб и по-голям.Това показва , че имаш развитие и , че на едно място ти става тясно.Дано всичко да се нарежда както искаш.Благодаря, че ни уведоми къде ще си.Винаги си ни изненадвал приятно.Боравиш добре с думите, сравненията и епитетите браво.

    ОтговорИзтриване
  7. Това са сезоните на миграцията така е ми харесва това сравнение, пишеш хубаво.

    ОтговорИзтриване

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License.