07 юли 2008

Рафаел Надал детронира Рожер Федерер

Дам ;) Много съм доволен от изхода на финалната среща при мъжете. Време му беше на Надал да спечели на Уимбълдън, пък и Федерер като че ли поомръзна с постоянната си доминация на този турнир. Важното е че се получи изключително интересен и оспорван мач. А също и най-дългия финал в историята на Уимбълдън. След като Надал изпусна 3тия сет си помислих: "Това е края. Федерер ще измъкне мача.", но за щастие не бях прав. Наблюдавах финала по Star Sports и съм впечатлен. Коментаторите знаят точно какво да кажат и кога да го кажат. Картината и показаните кадри са невероятни. Препоръчвам горещо!

За съжаление не успях да гледам нито един от мачовете на нашето момче Григор Димитров. От официалния сайт на Уимбълдън е възможно да се свалят срещите, обаче трябва да се платят някакви пари за пароли или нещо от сорта. Не можах да го схвана, но както и да е. Поздрави и за Григор - перфектно представяне при юношите, а догодина вече ще можем да викаме за него при мъжете. Пожелавам му да е жив и здрав и да не го застигат контузии.

2 коментара:

  1. лелеееееееееееее, за пръв път виждам човек, който да се интересува от тенис :)

    и за втори - някой, който е включил новия начин за коментиране в блогспот - поздравления за което :)

    ОтговорИзтриване
  2. Интересувам се основно от по-завързаните срещи на големите турнири. За съжаление един от любимите ми играчи - Guillermo Coria - от няколко години не се забелязва често на кортовете. А за коментарите - voxy е човека, но определено новия дизайн е доста стилен.

    ОтговорИзтриване

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 Bulgaria License.